Verified Listing

De wereld voor de circulaire economie veranderd. Producten waarbij hernieuwbare bronnen, CO2 reductie, recycling, energieopslag en hernieuwbare bronnen centraal staan. Daarnaast zijn er ontwikkelingen waarbij klanten steeds vaker zoeken naar een totaal product leverancier. One-Stop-Shop; materiaal inkoop, fabricage, mechanische bewerking, samenstellen/monteren, nazorg en het logistieke traject rond het uitleveren van één leverancier. Al dan niet ook met keur, certificaten of andere benodigde documenten.
Dit laatste vraagt om verregaande samenwerking. Machinefabriek Boessenkool heeft daar altijd oog voor gehad en kan daardoor voorzien in de actuele behoefte van haar afnemers. Professionaliteit, mentaliteit en behulp van een ERP/CRM software pakket bieden we elk type ondersteuning zoals trace-ability en documentbeheer.
Machinefabriek Boessenkool zet zich in voor een optimale samenwerking. Met collega’s en met klanten. Met als doel samen innovatieve producten en diensten te ontwikkelen. Joint-Ventures of Partnerships past goed bij ons.

Location